VENERA U RIBAMA ( 25.2 -21-3) PROBUDITE SIRENU U VAMA

VENERA U LJUBAVI  – PROBUDITE SIRENU U VAMA ( 25.2 -21.3)

Od 25. februara do 21. marta Venera, planeta ljubavi će biti u znaku Riba. Od ove Venere treba da učimo. Da naučimo kako jedna žena da se ponaša. Jer ona zna sve tajne zavođenja, maženja, strasnog davanja, traženja i zahtevanja ljubavi, pažnje, nežnosti. Upravo dolazi vreme za apsolutno predavanje i uživanje u svim čarima onoga što zovemo ljubavni odnos. Ako znamo tajne koja ova Venera zna.

Da, Venera je egzaltirana u ovom znaku. To znači da se ona tu veoma lepo oseća. Čak i preterano lepo, jer je ovde stavila ružičaste naočare i kroz njih gleda na ljubav, odnose, život. Ova Venera je sinonim zaljubljenosti, maštovitosti, idealizacije ljubavi i svega što nosi ovo osećanje. Ona živi u bajci i čeka princa. Živi u snovima, mašti, zamišlja kako šeta duž plaže i nailazi, eto sasvim slučajno na prekrasnog muškarca, baš onakvog kakav joj se sviđa, bez ijedne mane, idealnog. Eh, pusti snovi, rekle bi ostale Venere, naročito ona u Devici ili nekim drugim znacima, koje mnogo racionalnije gledaju na ljubavne odnose. Ali one ne odustaju, nikada, naročito kada žele da osvoje.

Ko god ima Veneru u Ribama u natalnoj karti, sigurno ima barem jedan umetnički talenat. Devojke i žene su prave umetnice, impresije mogu lako da pretoče u sliku, notu, boju. One žive za umetnost. One su umetničko delo, same po sebi. Izrazito su talentovane za sve vrste uredjivanja prostora, modu jer imaju ukus, osećaj za lepo, prirodne su estete. Sve što obuku ima smisla, sve što kažu izgleda romantično. Snenim pogledom, tihim i stidljivim nastupom sve očaraju. One su glumice, lepotice, povezane su sa mirisima, prirodom, morem, snovima i dalekim i dubokim unutrašnjim procesima.

Iznad svega one su sirene, zavodnice, jer najveći talenat leži u njihovoj laganosti i nadarenosti da opčine i zavode druge.  Ali zavode na vrlo tih, nežan, stidljiv način, pa njihova krhka pojava odmah zagolica maštu jačem polu, jer žele da ih zaštite i da se brinu za njih. I navode druge da počnu sanjariti  o njima, o nedostižnosti savršene ljubavi. One se igraju i uvek su na granici flerta ali i straha da ih neko ne uhvati u mrežu i zauvek zarobi ili izvuče na surovu obalu realnosti. Zato se sakrivaju i beže od stvarnosti i grubih životnih udaraca, od muškaraca koji nemaju osećaj za nežnost i pažnju. Odmah da se razumemo one mogu svakog da očaraju i začaraju, jer one znaju tajnu ljubavi. One imaju ključeve odaja gde se sakrivaju sve alhemijske bočice i lako barataju čarima i činima, niko nije imun na njih!

A najveće znanje koje imaju o ljubavi je da je ljubav tiha. Da se niko ne osvaja napadnošću i silom.  One znaju da budu tihe i nežne ali istrajne u svojoj želji da budu sa svojim muškarcem i uvek u tome i uspeju. Kada žele.

E drage moje devojke, kćerke, žene, majke i ljubavnice, od 25.februara dolazi vreme tihovanja i mudrovanja. Sve iz vode nastaje, a kada je planeta ljubavi u poslednjem vodenom znaku, sve se već nazire ali ne otkriva, sve je tajna ali vama nije,  jer već znate kojim putem do srca onoga idealnog. Sada je vreme da osvajate. I uvek sa onom mudrom rečenicom koju je sigurno neka lepa žena sa Venerom u Ribama i smislila – Nikad ne možete biti previše edukovani i previše obučeni !

Ono što privlači pozornost suprotnog pola na ženi je njena krhkost, nežnost, stidljivost ali i obazrivost u davanju svog tela, duše i ljubavi. Zapamtite da muškarci treba da se izbore za nju kod vas. Tako i krenite u osvajanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *