Profesionalni Astrolog Nataša Panić

Profesionalni Astrolog Nataša Panić

Profesionalni Astrolog Nataša Panić

Rođena 1971, u Sarajevu.

Završila sam Filološki fakultet  u Beogradu.

Završila sam četvorogodišnje astrološko školovanje na Institutu  za astrološka istražiavanja “Johannes Kepler”, a Međunarodnu astrološku  sertifikaciju  ISAR CAP  stekla 2008 godine. Ovim sam dobila zvanje sertifikovanog profesionalnog astrologa.

U sklopu završnog ispita položila sam Etiku i Veštinu vođenja konsultacija.

Godinu dana sam  pohađala i jednogodišnji program  iz oblasti Astrohealing -a.

Od 2008 – 2010 godine radila u Švajcarskoj.

Od 2010 – 2015 godine radila u Beču

Od 2015 u Beogradu živim i krećem u edukaciju psihoterapeutske tehnike Porodičnih konstelacija. U junu 2019. godine dobijam sertifikat o završenoj edukaciji ovog metoda  i  titulu Konstelatora.

U svom radu sam komunicirala (srpski, engleski i francuski jezik) sa klijentima iz celog sveta .

Učenje nikad ne prestaje. NLP basic trening pomaže u radu na sebi ali i u deljenju iskustva sa drugima!  Ovog februara, 2023 godine obogaćena sam i ovim iskustvom!

Prekrasna Lujza Hej! Novo iskustvo, novo učenje i ponovo igra! Lepo i zaista vredno iskustvo ponovog prolaska kroz sebe, preporučujem svima!

Pratite me na mom kanalu

Drugi o meni pročitaj 

Astroprognoza za 2023 N1

U dugogodišnjem radu sa mnogobrojnim klijentima, u kome je akcenat na holističkom pristupu i pomoći tokom konsultacije  sa klijentom, izdvaja se upravo polje interesovanja koje me  najviše privlači a koje istražujem – isceljivanje putem Astrologije. Astrohealing je skup tehnika specijalizovanih za svaki znak ili pak aspekt koji u natalnoj karti pravi problem. To mogu biti  emotivne, nesvesne ili pak zdravstvne teme koje osobu koče u razvoju i kao obrazac koji se  javlja tokom čitavog života u određenim životnim intervalima ili ciklusima što se u Natalnoj Karti može videti.  Upravo ovim tehnikama se mogu prevazići takvi periodi ali i razrešiti osnovni uzrok problema. O svemu ovome možete pročitati na mojim stranicama.

Tokom svog  radnog iskustva i rada, razvile su neke Astrološke kategorije koje su privukle moju pažnju.

Profesionalni Astrolog Nataša Panić

Kroz svoju dugogodišnju praksu obratilo mi se nekoliko hiljada klijenata kojima sam uspešno pomogla. Stoga Vam stojim na raspolaganju da vam objasnim kako Astrologija utiče i određuje vaš život. Zato samo smelo napred i obratite mi se. U interaktivnoj komunikaciji sa Vama pokušaću da Vam predočim vašu kartu i pomognem da nađete rešenje za trenutnu situaciju zbog koje ste mi se i obratili.

Vaš profesionalni Astrolog Nataša Panić