Godišnje prognoze

Godišnje prognoze

Astrologija koristi mnoge prediktivne tehnike za tumačenje budućih događaja. Najveći benefici  astrologije kao discipline idu iz astroloških prognoza, jer nas one usmeravaju, upućuju na naredne životne periode opominju, savetuju i pomažu ukoliko imamo neke dileme, zabrinutost ili pitanja kako i kuda krenuti.

Astrološke prognoze mogu  da  se rade za duže životne periode, kao što je recimo za  period detinjstva ili period  od sedam godina, ali i za periode od mesec dana, sedam ili pak dnevne prognoze. Najčešće se rade prognoze na godišnjem nivou, ali sve u zavisnosti od potrebe klijenta ili uopšte perioda u kome se nalazi, mogu se raditi i polugodišnje ili pak tromesečne prognoze, koje mogu da se detaljno analiziraju i prezentuju u interaktivnoj konsultaciji.

Da bi se uradile  godišnje prognoze astrolog koristi više tehnika  ali najviše se fokusira na spajanju datih aktivacija planeta sa njegovim ličnim natalnim horoskopom, njegovom ličnom trenutnom situacijom, kao i pitanjima koje osoba ima za naredni period. Godišnji horoskop se radi za period od trenutka kad je osoba došla na konsultaciju pa za narednih godinu dana.

Pratite me na mom kanalu

Šta se sve može dobiti izradom godišnjih prognoza?  Godina dana je vremenski okvir u kome se dosta planeta, kako na nebu, tako i u našem ličnom horoskopu promeni.  Promena planeta u neki drugi znak ili horoskopsku kuću nosi promenu naše energije i fokus te energije na određene životne oblasti. To znači, da na godišnjem nivou možemo da vidimo periode kad dolazi do promena u nama i oko nas i šta možemo očekivati od njih. Ukoliko određena planeta promeni znak i uđe u neki aspekt sa nekom drugom planetom, vrlo je moguće da će ona doneti događaje u naš život koje možda samo slutimo, nismo ih svesni ili ne znamo da će da se dese uopšte . Godišnje prognoze će nam dati uvid u generalnu atmosferu za taj period, da li uopšte dolazi do velikih promena, da li je dobro iskoristiti te promene, tj. da li one idu u korsit nama, da li su dobre za poslovni ili ljubavni uspeh, da li je dobar period za kupovinu nekretnina, venčanje itd. Na godišnjem nivou kroz ovaj horoskop možemo da se upoznamo i sa periodima koji su eventualno problematični za zdravlje, operacije, saobraćaj, odlazak u inostranstvo, selidbu Itd. Naročito se preporučuje horoskop za godinu dana ukoliko osoba ima velike planove ili ciljeve da može da se pripremi i za eventualne prepreke, padove, da bude unapred pripremljena za period koji dolazi. Astrologija nam pomaže u svakom smislu da budemo na vreme informisani i spremni, kako energetski tako i na fizičkom nivou, jer godišnji horoskop daje objedinjenu sliku našeg  rasta i razvoja  i  naših objektivnih aktivnosti u svim domenima života.