Astroisceljivanje – rad na podsvesnim planetama

Astroisceljivanje – rad na podsvesnim planetama

Astroisceljivanje ili astrohealing je vrlo mlada grana astrologije koja se  odnosi na lečenje određenih izazvonih aspekata u natalnoj karti. Svi smo došli sa manje ili više loših aspekata, a to jesu naši životni zadaci koje mi imamo u ovom životu. Neki zadaci su teži a neki  lakši. Ipak, aspekti koje prave planete koje spadaju u emotivne ili podsvesne, a to znači da ih vezujemo za naše emocije, osećaj bliskosti ka drugima ali i ka jednoj osobi, za naše želje, empatiju, itd, mogu nas najviše u svakodnevnom životu osujećivati u radu i životu.  Kada govorimo o planetama koje se odnose na emocije govorimo o ženskim planetama , tj o Mesecu i Veneri.

Pratite me na mom kanalu

Takodje u ovu grupu planeta koje se odnose na podsvest možemo svrstati i planetu Neptun, kao koordinatora sa podsvesnim i nesvesnim ( bog Neptun ili Hipnos je i bog snova – pa snovi jesu naš prozor  iz podsvesnog u nesvesno). Emotivni disbalans koji se javlja kod osoba koje imaju u natalnoj karti problematične ove planete, a naročito loš odnos između dve podsvesne planete, može da se javlja s vremena na vreme u toku raznih životnih perioda, a naročito kad se radi o emotivnim odnosima i osećaju sreće i zadovoljstva životom. Dve podsvesne planete u lošem aspektu pre svega donose opšte neazdovoljstvo, kod žena – izgledom, partnerom, da osećaju unutrašnje neslaganje uloga majka – žena- ljubavnica, nesnalaženje u ulozi svekrve, jetrve itd. Pored ovoga, postoji velika napetost unutar ženskog principa, pa sve u zavisnosti u kom se znaku nalaze planete – žene mogu imati opsesivno kompulsivni poremćaj, da osećajem kako nije nešto unutra kako treba – žele da bude izvana  sve pod kontrolom ( čiste – sterilne  i preterano pedantne) do čestih bolesti ženskih organa. Gotovo uvek se javlja problematičan odnos sa muževljevom majkom ili sestrom, ali i sa kćerkom ,  a na poslu ne mogu imati dobar odnos sa koleginicama, šeficama itd. Kod muškaraca ovakav aspekt donosi probleme sa majkom i ženom, nemogućnost da imaju jednu ženu ( nego često u isto vreme imaju ženu i ljubavnicu ili više njih) , iako su duboko nesrećni u tom životu, jer nijedna od njih ne može da zadovolji unutrašnju napetost lošeg ženskog principa. Često dolazi do problema kad saznaju jedna za drugu, a do toga neminovno mora doći, jer unutrašnja dinamika planeta  zahteva da se reši izazovni aspekt kroz neki nemio i napet događaj u realnosti.  Ono što je bitno da se shvati, da je naša potreba da mi želimo da rešimo taj problem ali da nemamo dovoljno energije da se suočimo sa njim.  Mi jesmo došli sa izazvonim aspektom u ovaj život da se jednom suočimo sa njim. I sve dok ga ne budemo rešili, dolaziće nam isti ljudi i updaćemo u slične situacije koje nam prave probleme, dok jednom ne odlučimo ili ne osvestimo da zapravo moramo jednom da ga rešimo. Jer problematične situacije u toku života ne prave se same, mi ih svojim energetskim planetarnim postavkama pravimo. Uvek će žena koja ima ovakav aspekt da nalazi muškarce koji je ne mogu zadovoljiti, uvek će se žaliti na njih  kako ne znaju i ne osećaju šta ona želi ili hoće, sve do jednog trenutka kad mora osvestiti da nije problem u njima nego njoj, tj. njenom nezadovoljstvu ženskim principom. Kako se to rešava i kad se može rešiti?Uglavnom ljudi, u drugoj polovini svog života osveste svoje životne problematične obrasce.

Atroisceljivanje – Rad na podsvesnim planetama

Žene posle tridesete shvataju da žive nezadovoljne u braku koji ih ne ispunjava, ili pak da imaju stalno šefice ili žene za direktora koje ne podnose – i pitaju se kako baš uvek one dobiju ženu da im naređuje i kad će dobiti neku ženu da imaju skladan odnos sa njom. Duboko emotivno nezadovoljstvo ide od lošeg primarnog odnosa – odnosa sa majkom, ali i sa problemtičnim odnosom nekih žena u njenoj porodici. Takođe, u ovom primeru osobi na astrološkoj konsultaciji  neće puno pomoći konstatacija da je ona nezadovoljna ,  jer ona to sama i zna. Njoj treba pomoć u emotivnom smislu, pa samim tim ona mora da radi na svom podsvesnom jer su njene podsvesne planete u lošem odnosu. Kako može da se pomogne ovakvoj osobi u astrohealingu? Ako govorimo o ženskim planetama i emocijama – govorimo o vodenom elementu, jer zapravo emocije su podsvesne – mi njih osećamo ali i ne možemo  videti, tj. nisu materijalizovane u fizičku strukturu a ipak smo ih jako svesni i one itekako nas kontrolišu. Jedan od ekova za ovaj problem mogu biti razne vrste lečenja sa vodom. Sve u zavisnosti od postavke i pozicije Meseca i Venere, i znaka u kome se nalaze, osobi mogu pomoći vodeni rastvori – kao što su recimo Bahove kapi, ali ukoliko je osoba i nezadovoljna fizičkim telom – i čišćenja vodom, kao terapijom, dijete koje se sprovode sa puno tečnosti, u dane kad je Mesec postavljen onako kako je i u natalnoj karti itd. Bitno je da se očisti Mesec, te ako je npr. u znaku Ovna – da se spoje voda i neka biljka koja podpada u ovaj znak ( recimo đumbir) ali  da se nađe rešenje i za Veneru tj. sve u zavisnosti od njenog znaka ( Venera je vladarka cveća, mirisa, aroma- pa je moguće da se rade masaže sa specijalnim mešavinama mirisa za određeni znak u kome je Venera kao terapija koja može pomoći u otklanjanju ovakvog napetom aspekta između ženskih planeta).  Takođe, u toku razgovora može se ukazati klijentu na sve holističke terapije koje su idealne za lečenje ovakvog aspekta, a ako govorimo o ovome konkretno, to jesu masaže ali i radu na čakrama koje su zadužene za ove planete ( druga i četvrta čakra). Dan kojim vlada planeta Mesec je ponedeljak ( Moonday, eng.) pa je važno početi na taj dan terapiju ali i poklopiti sa Mesečevom fazom koju osoba ima u natalu. To su sve neki saveti za određeni aspekt koji može u određenom trenutku da se aktivira tokom života, pa je bitno dobro poznavati kako svoje natalne pozicije planeta i natalnu kartu, tako i godišnje prognoze, koje ukazuju na aktiviranje određenih napetih aspekata iz natala tokom te godine.

4 Replies to “Astroisceljivanje – rad na podsvesnim planetama”

  1. Topla preporuka za sve usluge astrologa I konstelatora Natase Panic…. vrlo je jasna u objasnjavanju… sto je najlepse ne mistifikuje tako da je lako razume I onaj koji nista ne zna kao I onaj koji mnogim znanjima vlada… profesionalac je… kakav se ratko srece. …svaka saradnja sa njom je pravo zadovoljstvo…!!!

  2. Topla preporuka za sve usluge astrologa I konstelatora Natase Panic…. vrlo je jasna u objasnjavanju… sto je najlepse ne mistifikuje tako da je lako razume I onaj koji nista ne zna kao I onaj koji mnogim znanjima vlada… profesionalac je… kakav se ratko srece. …svaka saradnja sa njom je pravo zadovoljstvo…!!!

  3. i ja sam vrlo zadovoljna analizom koju sa dobila i toplo je preporučujem svima. jako je temeljita, predana i profesonalna. namjeravam je kontaktirati još koji put.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *